Frank van Diemen 16,1KM

  • value chart
  • € 2.530,00
  • Doneer
Frank van Diemen

Motivatie

Kanker raakt niet alleen mijn omgeving maar ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt deze rotziekte, per jaar sterven er 45.000 mensen. Daarmee is kanker doodsoorzaak nummer 1 in Nederland.

In 2011 werd bij mij kanker geconstateerd. Mijn wereld stond op zijn kop! Ik kon gelukkig geopereerd worden en ben kankervrij! Ik weet als survivor hoe belangrijk het is dat er genoeg behandelingsmogelijkheden zijn. Die zijn er echter nog lang niet genoeg.......
Voor mijn superbuuf Cynthia was, en voor velen is, er tot mijn grote verdriet geen behandeling meer mogelijk.
Onderzoek is daarom noodzakelijk en daarvoor is geld nodig, heel veel geld!

Ik droom van een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker. En ik gun iedereen, en in het bijzonder buuf Petra, collega Koos en Lia meer tijd!! Niets doen is wat mij betreft absoluut geen optie en daarom loop ik op 23-09-2018 mee in Team KWF tijdens de Dam tot Damloop. Ik ben super gemotiveerd om hiervoor keihard te trainen en heel veel geld op te gaan halen voor KWF Kankerbestrijding.

Ben jij mijn volgende sponsor en help je mij om mijn doel te bereiken? (Doneren kan ook anoniem, als je dat aangeeft)

"SAMEN TEGEN KANKER IS SAMEN VOOR HET LEVEN!!!!"

En wist je dat:
- Bij het KWF slechts 15% "aan de strijkstok blijft hangen" en je geld dus zeer goed wordt besteed?

- Sinds de oprichting van KWF in 1949 het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, is gestegen van 25% naar 65%? Door innovatie en techniek kunnen nieuwe doorbraken in kankeronderzoek worden versneld. Als je geld geeft voor onderzoek, geef je dus eigenlijk meer tijd aan iemand met kanker. Hoe mooi is dat!

  • value chart
  • € 2.530,00
  • Doneer
Onze partners:
20 Knots