Privacy

KWF Kankerbestrijding is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers van de website en haar donateurs van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van bezoekers en donateurs worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.  

KWF houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is:
KWF Kankerbestrijding
Delflandlaan 17
1062 EA Amsterdam

In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag. KWF Kankerbestrijding staat geregistreerd onder nr. 1062509.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van de dienstverlening, wanneer je doneert, een publicatie bestelt, gebruik maakt van de interactieve diensten, andere diensten van KWF Kankerbestrijding afneemt of anderszins contact heeft met KWF Kankerbestrijding, legt KWF Kankerbestrijding gegevens vast. KWF Kankerbestrijding gebruikt deze gegevens om haar statutaire taken en haar overige dienstverlening uit te voeren. Bovendien worden gegevens van donateurs gebruikt om hen te informeren over nieuwe activiteiten van KWF Kankerbestrijding. De gegevens worden niet aan derden verstrekt. Je hebt recht op inzage, correctie en het verwijderen van jouw persoonsgegevens.

Indien je geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten kunnen klanten hun gegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje te sturen naar:

KWF Kankerbestrijding
Delflandlaan 17
1062 EA Amsterdam

Clickgedrag

Op de website van KWF Kankerbestrijding worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan KWF Kankerbestrijding haar dienstverlening verder optimaliseren.

Gebruik van Cookies

KWF Kankerbestrijding kan bij het aanbieden van haar diensten gebruik maken van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen. KWF Kankerbestrijding maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de site voor jou gemakkelijker te maken. Tijdelijke cookies worden na bezoek van de website gewist.

Daarnaast kan KWF Kankerbestrijding ook gebruik maken van een permanente cookie. Een permanente cookie blijft op de harde schijf staan, tenzij je de cookie zelf wist. Aan de hand van deze cookie kan onze website jou herkennen, de volgende keer dat je op de site langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op jou worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site nog aangenamer te maken. Als je in jouw browser het gebruik van cookies hebt uitgezet kun je nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Cookies van websites van derden

Bij bepaalde onderdelen van de website zetten websites van derden cookies. Het gaat dan om handige extra’s: zoals een Google-plattegrond met interactieve routebeschrijving, een ‘like’-knop van Facebook, of de mogelijkheid om iets door te twitteren. Door deze cookies ‘weet’ de website die jij bekijkt, of je bij Google, Facebook of Twitter bent ingelogd. Wij hebben geen invloed op wat derde partijen met hun cookies doen.

Technische instellingen

Om deze website probleemloos te bekijken, adviseren wij de volgende programma's en instellingen op jouw computer/telefoon/tablet:

Computer

  • Browser: Internet Explorer 11 of hoger, Google Chrome (laatste versie), Safari (laatste versie) of hoger en Mozilla Firefox (laatste versie)
  • Schermresolutie: minimaal 1024x768 pixels
  • Flash plugin versie 9 of hoger
  • Javascript ingeschakeld

De presentatie van de website zal minder zijn, als je niet al deze programma's of instellingen hebt.

iOs

KWF.nl is geoptimaliseerd voor:

  • iPhone 5 (uitgebracht september 2012) of hoger
  • iPad 3 (uitgebracht maart 2012) en hoger

Android

KWF.nl is geoptimaliseerd voor Android 4.2 (uitgebracht oktober 2012) en hoger

KWF Kankerbestrijding en andere websites

Op de site van KWF Kankerbestrijding tref je een aantal links aan naar andere websites. KWF Kankerbestrijding kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met jouw gegevens. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Vragen

Heb jij vragen of opmerkingen over het privacybeleid, dan kun je deze richten aan:

KWF Kankerbestrijding
t.a.v. Eindredacteur Internet
Delflandlaan 17
1062 EA Amsterdam
e-mail: info@kwfkankerbestrijding.nl

Wijzigingen

KWF Kankerbestrijding behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van KWF Kankerbestrijding. 

Onze partners:
20 Knots