Wat is TEAM KWF?

Een team van experts, topsporters en BN'ers stomen jou klaar voor de Damloop op zondag 17 september 2017!

TEAM KWF is een unieke hardloopervaring ontwikkeld door KWF Kankerbestrijding. Als deelnemer ren je samen met ons voor het leven en tegen kanker.

Met een speciaal trainingsprogramma stomen wij jou klaar voor de 33e Dam tot Damloop op zondag 17 september 2017. Je wordt getraind door experts en BN'ers trekken je letterlijk de finish over. Naast je startbewijs krijg je vele extra's zoals je eigen TEAM KWF shirt en supportteam tijdens het evenement.

De Dam tot Damloop is een hardloop event met tienduizenden deelnemers. Een bijzondere loopervaring van Amsterdam naar Zaandam. De beroemde passage door de IJtunnel, die alleen opengesteld is voor de Damlopers, moet je meegemaakt hebben.  Je loopt langs versierde straten vol met duizenden toeschouwers. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.


Rennen voor kankeronderzoek

In ruil hiervoor vragen we je om € 500 in te zamelen. Dit bedrag gaat direct naar wetenschappelijk kankeronderzoek. En dat is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland kanker. Onderzoekers werken hard aan een oplossing. Met jouw deelname aan TEAM KWF investeer je in een toekomst waarin niemand meer hoeft te sterven aan deze vreselijke ziekte.


Ga jij deze uitdaging samen met ons aan? Schrijf je dan nu in en kies je afstand!Onze partners:
20 Knots